Saturday, November 20, 2010

watchu WiSHing for?






If u remember bout this entry-hadiah dri hubby kerana telah melahirkan zuriat yg comel, just recently i've been shooted by 'most awaited question'-

Hubby : Second baby ni u nak apa?

Me : (perasaan-rasa mcm nak lompat tinggi2, walhal xleh, so i clap my hand happily)

Hubby : If u can get back to ur figure, zaman u pkai jeans koyak dulu, i'll buy you this slim fit, see, ada swarovski pink n red lagii..


Me : Masih x jawab tapi brckap dlam hati (Haperrr? Jeans i yg koyak kat lutut tu? U ingat lagi? begitu style kah aku dulu? sblom mnjadi mkcik2 begini, hahah..huh, mentang2 tnya soklan dlm kedai Levi's, nak beli jeans je..tgok skit price,..........huh, bleh bli sndiri!)

"Eleh, mcm i gemok sgt, I xmau, jeans i bleh bli sndiri,"

Hubby : (He grin) Pastu u nak apa? Blackberry?

Me : Tu pon i bleh bli sndiri..dah nak ckup pon i simpan duit nak beli BB after birth nanti..(dengan nada poyo xingat!!)

Hubby : Then u nak apa?

Me : Nanti2 lah, xdak mood nak ckap now..(sebenarnya, i betul2 xbrsedia nak jwb soklan u tu..)

Ye kawan2, till today, i still dont have an idea on wat to pawww him as my-second time mommy present..Magic kan, sbb i yg suka shop ni xtau nak beli apa..ntah, my be sbb i suka perabis duit sndiri dari mengikis ghe'ta suami kott,..heh! Ntah!

Sebenarnya dgar dia tnya soklan tu pon dah buat i kembang hati..at least he know how to thank me, appriciate me, dan yg penting dia tulus mulus ikhlas, kannnnn? rajin plak tu, segak brgaya hingga mnjadi pujaan ramai lagi, aicehh..(sooo.....brpa org anak u nak u ckap hari tu? hahahah)

Hmmm...Anyway, may b just a handbag, or another time piece again~Any idea peeps?






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...