Tuesday, November 23, 2010

in HeR LouboutiN~






Hve u guys grab elatest version of inTrend Mag this mos?
Front Cover ; Fabulous Fazura!!




Husband balik ngan muka suka one nite wif a pack of mags in his hand smbil beri soklan cepu mas,

Hubby : I beli mjalah kat u (ayat wajib tiap ujung bulan)

Me : Glam? Siapa cover?

Hubby : InTrend, cepat teka siapa cover?

Me : I malas la u nak main teka2, i xlarat, nak p tidok.. ;(
(serious xdak mood)

Hubby : (Clown face) Tadaaaaaaaaaaa..Oh My Gucci!

Me : Weiii, Fazura, i looike! (xjadi tido..terus grab the mag and baca cover story)
Ish, lawa gila kasut dia uuuu, serious, lawa!! Alaa..dia xckap la wat brand...hampeh!

Hubby : Dia bawak kasut sndiri kot, dia kan high class..tak main aaa kasut pinjam,

Me : May be, Tpi slalu diorng nanti tulis tau, like...shoes-Fazura own collection, ni xdak pon..( i keep on flipping pages till end n sudenly...) Oh wait, shut up!!

Hubby : Apa2?? (Buat2 sibuk, walhal xsabar take turn nak baca, ehem dia sukaaaaaaaaaaa Fazura ok! Like, sangat suka!!)

Me : Betol la u ckap, she bring her own shoes to the shoot! Boots cover depan ni OmGucci, and the one dia pakai kat sini, Goshhhh, its Louboutin!! Youuu....tidakkkkkkk! Dia sangat style...!!! Pastukan u, Louboutin ni first time she pakai for this shoot..adoiiiii, indahnya hidup dia uuuuuuuuuu....

Hubby : Ok, tdi u kata ngantuk kan, meh i baca plak, u p tidok..heheh..

Me : Huh, nah la..layan la..ish, ish...i just love her!!

My Husband-giving me another reason to love him much!!!
If u tot dia nampak pendiam-No, No, No, u r wrong sbb dia ckap byak n sunggoh lawak di umah. N yess, dia penasihat fashion trbaik dan pngkritik hebat i masakini. Kadng2 i sndiri tak sangka bila gossip pasal siapa2 dngan dia-ini jawabnya..
"Hmm..bag dia lawa, tpi fake punya..,"
smpai mulut i trnganga, fake tak fake dia tau jugaaaa...


1 comment:

Drama Mama said...

wah wah dasat lah dia! nanti kalau i nak beli bag online leh suh ur hubs tengok-tengokkan eh...mana tau depa juai fake ka kan, rugi bayaq mahai2. hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...