Sunday, August 15, 2010

We're HaLf waY theRe and LateR okeh?






Yes dear, we (me n lil angel) are half way there..
its 21 weeks now! (5 months).
My next antenatal visit is on the 4th September-meaning before Syawal ni dah bleh tau dah wether its a BoY or GiRL! Weee excited!!!



Hmm, sebenarnya...
jgn marah/kecik hati tau, actually, we both dah tau dah..(Sorry, saya cuma bgtau family trdekat je) but, just to reconfirm for the second time, untuk memuaskan hati..nak jugak scan n make sure skali lagi sbb kdg2 rasa was2, betul ke tak ni..(eh, bukan sbb xleh nak trima knyataan or xprcaya cakap Dr, but its due to lil fella is not in a right position to view it in 4D). Even Dr Rosita dengan confidence-nya dah tulis in my personal folder..baby's gender is so n so, we think, its better to keep it to ourselves first-lah..right untill we're confidence enuf to spread the word to u guys..Sabar tau, Suprise, Suprise!! :)




Kerrr, korang dah tau nii?? Heheh, hampeh!
Hapaa? korang xnak amik tau pun smpai i deliver nanti?? Sampainya hati :<
(suka ja buat2 sedih sorang2 tau,)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...