Friday, August 20, 2010

FindinG J.Lo PiLLow






Watch this movie last few month..Sukaaaaaa!!!



Remember how best Zoe (J.Lo) sleep wif her super comfort pillow...
Been searching all over the net untill...




I found this one at Baby Loft
(Theraline Maternity & Nursing Pillow
extra comfort)

Nak Nakkkkkkkkkkk....plis plis...

Mesti bangun tido rasa cantik mcm J.Lo!
Ngeh Ngeh (battling eyelashes)





4 comments:

Shopaholic Mama said...

Hey that pillow we have it here! Well at least dulu adalah at S$23.90 each (see I even remebered the price), & I used to own 2 of them! Syokness!!

~ShaFeRLicioUS~ said...

yes my dear..
syokness, bestest and sleep-best!
hahah..

sara ahmad said...

beb.. i don't know about the one you saw.. tapi kalau kat toys'r'us ada yang boleh jadikan baby pillow untuk nursing gak.. so, 2 in 1.. tapi kan.. hehehe.. sebenarnyer la.. sama ja rasa macam peluk bantal panjang tuh.. hehehe.. cuma dia panjang lebih ja sket.. pastu susah nak simpan.. kalau kat toys'r'us tuh, boleh lipat jadi kecik macam baby pillow.. so, safe space.. :)

~ShaFeRLicioUS~ said...

sara..
hmmm, i had one nursing pillow bfore..end up xguna pon, hmm..mmg, in fact mak aku pon bleh jait/buat bantal ni sndiri..dari aku bazir duit..its just..u know..konon nak rasa best/berangan mcm J.Lo..hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...