Wednesday, June 9, 2010

Mee UdanG anyone?






Im soo not into seafood, Udang n sotong specially, it make me itchy, gatal kaki, gatal idung, gatal muka...sgt laa tidak boleh..Crab? sbb i sgt suka ketam..ketam goreng di Kayu, pasembor ketam, n specially masak lemak ketam yg mak i masak, i rela/sanggup tanggung akibat nya after makan..watever..

But when it come to xde selera makan lately..n suka mencari makan yg susah nak dpat, dan kadang2 nak makan apa yg org makan (dlm pinggan org yg sgt nampak sedap dri dlm pinggan sndiri, hahah) right after i saw one entry here..rasa teringin sgt nak mkan mee udang.

At first konon nak brsabar smpai blik umah mak, so that she can prepare for me..tpi mcm xbleh nak tahan dah..and one fine evening, (25.05.10) after work, ajak hubby pegi Teluk Kumbar to one of the famos Mee Udang there..as u can see the picture up there, thats how my mee udang looks like..

Menawan hati?? Yess, Carliff suka sgt!! Cumanya its just too sweet, rasanya kalau mak masak lagi sedap..i frust sbb i suka makan pedas..kalau manis2 pedas lagi best..lagi kick! (Anyway, i makan sekor je udang tu, cuma nak merasa..xsanggup pegi ofis dgn idung kembang esoknya, hahah)..Hmm, lepas ni kalau teringin nak makan apa2..baik mak je yg masak..rasanya, mcm nak makan nasi panas dgn kurma..hehehe..sedapnyaaaaaaaa!!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...