Friday, May 28, 2010

Bersamamu - Joe Flizzow Ft Joeniar Arief









"Preman-preman cinta
Joe Flizzow, Joeniar Arief

(korus)
Ku ingin denganmu lewati malamku
Nikmati rasa mesranya bercinta bersamamu
Takkan ku meminta esok atau lusa
Yang ku ingin hanyalah malam ini saja
Temanmu habiskan malamku
Nikmati rasa mesranya bercinta bersamamu
Usahlah kau tanya jumpa esok lusa
Yang ku ingin hanyalah malam ini saja

KL ke JKT Airbus 320
Langsung loncat masuk ke tv9
Lampu kota berkerdipan kelihatan gemilang
Jadi bilang cewek-cewek semua Flizzow udah pulang
Dan sepatuku lebih putih dari dahulu
Pergelangan tanganku terus bersinar sudah tentu
Ku tahu kau rinduku dah lama tak ketemuku
Jangan buang waktu ayuh langsung aja ke kamarku

(ulang korus)

Kerna kau wanita yang sering di muka-muka majalah
Tapi malam ini raut mukamu bermasalah
Ku tahu kau dan dia sering bertengkar dan berbantah
Jika kita yang bersama falsafah takkan bercanggah
Percayalah tiada tipu daya
Izinkan ku bawa kau ke tempat-tempat yang terindah
Kan ku serahkan segalanya
Lupakan mereka malam ini kita kan bersama

(ulang korus)

Jika kau tahu ini yang kau mahu
Mengapa ragu tidak perlu malu
Dengarkan bisikan dan suara hati
Kerna malam ini cinta kita kan abadi
Usah risaukan cerita dulu-dulu
Kita sampai sahaja usah terburu-buru
Walau mata memandang dari setiap penjuru
Biarkan sahaja mereka cemburu

(ulang korus 2x)

Lupakan mereka hanya kita berdua
Lupakan mereka Flizzow kan ada"


(This song sgt superb!!!! Sukaaaaaaaaaaaaaaa..)




Thursday, May 27, 2010

Hati Yang Kau Sakiti By Rossa






Jangan pernah katakan bahwa cintamu hanyalah untukku
Karena kini kau telah membaginya
Maafkan jika memang kini harus kutinggalkan dirimu
Karena hatiku slalu kau lukai
Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
Ku hanya bisa mengatakan apa yg kurasa

Ku menangis… membayangkan
Betapa kejamnya dirimu atas diriku
Kau duakan cinta ini
Kau pergi bersamanya

Ku menangis… melepaskan
Kepergian dirimu dari sisi hidupku
Harus slalu kau tahu
Akulah hati yg telah disakiti

Maafkan jika memang kini harus kutinggalkan dirimu
Karena hatiku slalu kau lukai
Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
Ku hanya bisa mengatakan apa yg kurasa"

Ku menangis...membayangkan
Betapa kejamnya dirimu atas diriku
Kau duakan cinta ini
Kau pergi bersamanya

Ku menangis... melepaskan
Kepergian dirmu dari sisi hidupku
Harus slalu kau tahu
Akulah hati yang telah kau sakiti

Ku Menangis...
Harus Kau tahu
Akulah hati..
Yang telah kau sakiti





Wednesday, May 26, 2010

HAiL to The QUEEN












I've got a Dinner Party to attend on this coming 18th June,
and the theme is "Beauty Queen"..

I wonder wat's the best for me to wear??
As lately im sooo very into Green things, me n fwens had agreed to wear somthing sleek n green..i mean we gonna define Beauty Queen according to our own style..

Haaaa... i tauuu, Shrek~Princess Fiona may be gang?? Hahaha, kan ke GREEN tuu??
Oh no fake crown pliss..

TQ for the invitation BFF, u just givin us another reason to hit the Mall, weee...
Its shopping time!!!!





For the BEST of the BEST Fashion inspiration
Click : POLYVORE.com
Got this pics frm thre!!



imme BABY no more















WOhhh, Mommy cant control this..
You~ the one yg paling comel di hati Mommy
make me cry now..
Carliff dah besarrrrrrrrrrrr..
Dah nak jadi abg dah..





Sunday, May 23, 2010

MesTi TonTon JuNe ini!!








LAGENDA BUDAK SETAN THE MOVIE


My last Malay movie : Pisau Cukur..tu pon sbb my Fab Fazura n Maya main cast. N this one WAJIB tgok sbb i khatam baca novel ni x hingat2 2, 3x smpai lupa buat keja skolah..n yah, x salah berangan2 kenang2 kisah lama kannnn?? Indah, indah...
(Oh, by the way Fazura pon ada gak dlm movie ni..weee..)


Pssstt-Aiyahh, typical rakyat Msia that i need to explain every single tiny thing..
FYI, sbb i suka Fazura more than Lisa-she's my heroin lah..Aiyoo..ni sure kes xbaca novel gamble tgok trailer je nih..



DeaR LOVE,






Yang Tebaik..
yang pernah terjadi dalam hidup i..adalalah kamu berdua..
sementara i tidak berapa sihat kebelakangan ini..pandai-pandai lah jaga diri..

YOU,
its almost 9 yrs now (Kawan + Kawin), i keep on calling none other than YOU, YOU, YOU..
(just bila ngada2 je i called u YAW, YAW, YAW-u pon sama) bila nak minta tolong this and that..
but once again, i nak minta tolong u..a very HUGE favor this time..
Please look after our son..while im still in my early stage..
U had done such a great job before n
i hope u learn much from previous experience so that u will understand..
(bila lagi i nak manja terok ngan u kannnnnnnn??)

and SON,
seperti kamu tahu-tahu saja...Mommy understand very-very well why lately that all you ever wanted is your Idol Daddy..n not me!
Its not ok actually, cause mommy want you to cry for me more..again n again!!
Good for you to have your Dadi around..
cause soon almost 80% of ur business will be deal by him..
(as u gonna be a big bro soon, hopefully u behave well tauuuu..)


I LOVE BOTH OF YOU BIG N HUGE!!
TQ SO VERY MUCH!!!


Oh ok, today im feeling quite healthy, sooo plis excuse me, i nak pegi masak for both of my love..Hihi..



Thursday, May 20, 2010

THE BEST FIFTH ANNIVERSARY GIFT EVER!!!







HAPPY 5th ANNIVERSARY DARLING!!!

21ST MEI 2010



















and the best gift is.................(since im gone for a short break lately)

just....






































REAL SUPRISE kannn??
even I, Myself pon suprised jugak! But both of us acting cool till the next day i heard Mr Hubby called Dr Rosita for an appointment..(huh, u sgt excited kannnnn??)


Alhamdulillah, its 2 months now..
Jika diizinkan dan dirahmati TUhan, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki,
As early as Christmas..As late as New Year
we gonna welcome our second lovely lil bundle of joy..


Its now back to square zero again..The morning sickness, monthly checkup n all..tetiba ja rasa ngilu teringat labour pain (Oh God!)!!!


Semoga Kau sejahtera dan peliharakan kandunganku ini YA ALLAH,
Sesungguhnya aku amat bersyukur padaMU dan segala urusan hidupku dan matiku adalah yang terbaik berada di tanganMU!
AMINNNNN....


Sunday, May 9, 2010

Sunday, May 2, 2010

A&W : me n BOTH of you..



Location : A & W, TESCO Sg. Petani
Date : 1st May 2010 (Labour Day)
Saturday



Yummy!


Ohhh..


KAMI


Funny : Julingg!!! Hahaha


Chayangggggggggggggggggggggg


C and DADi


Suka sgt lah pixar nih!!!!!


Gemok nya mommy..hihihi


Budak ini sgt naughty laaarr


New Bb GAP shirt


Oh anyway, ni sandals baru lagi..




Saturday, May 1, 2010

CooL like CheRyL CoLe







I love her style..I love her "Fight For This LOve" song
Stupid Ashley Cole, Lucky Will.I.M!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...