Monday, December 28, 2009

The Best FashioN BloG eveR!!!








For any fashion tips, updates, trend, wat to wear to anywhere...and watSOever..visit this HOTBLOG.. and for those who LOVE, LOVE, LOVE, online shopping..u can spend there too by clicking the SHOP label (they had almost every brand that u can imagine..oh u gotto see their shoes collection i tell u..Fabulous!!! and the best part, the price been calculated in RM yaaa..wuhuuuu..!!) Im deadly excited now..do u?? SO work harder, earn much better..Hahaha..








6 comments:

sara ahmad said...

my oh my.. i love the black dress, 3rd box from below.. sangat lah shantekkkk.. * wink2.. and dear, dah lama dah dok usha the blog, and pening kepala with hubby, to find the button to shop for few gorgeous things.. memang boleh ker?? ker kitorang jer yang tak nampak.. please advice how.. and kalau boleh, ASAP yer reply, tumpang hubby nak give new year gift.. kekekeke.. dia cakap kalau nak, malam ni jer.. erg! pleaseeeee..

~ShaFeRLicioUS~ said...

My Dear Sara,
yaa..that blackie dress is sooo YOU!! (Battling eyelashes) On the right side of the blog u'll find ABout section where u can see Polyvore.com link..just a click away will bring u to heaven..hahah..nanti post entry on what u bought there okeh?? MMuaaxxx!!

sara ahmad said...

hmmm.. tuh la, i was like sooooo into few GORGEOUS things like Christian Louboutin LOVE Flat Shoe, heels dia macam tinggi sangat.. i couldn't afford ler sebab aku kan petite.. hahaha.. YSL shades, MIU MIU and Marc Jac.. Tapi bila kitorang fikir2 balik, bahaya gak aku beli from there, meaning online sebab tak tau sedap ker tak kasut or dresses tuh bila pakai and size yang tak tau mine or not.. so, safe side kalau beli beg and other accessories sajer.. hubby said better use this blog place as a referral, and beli from the boutique jer.. lega.. he agreed to it, so dah jot down few things and today, hubby did bring me to pav and klcc for shopping shopping.. and treat this wifey of him few things laaaa.. kekeke.. however, yang paling i found it most sweet weet is my MANGER HEAD BOARD.. you will love it yang.. since ko pun suka art.. later aku post the entry kay?? aidan pon dapat gak hadiah.. his own bow tie.. oh so cute.. :)) thanks again for the most exciting blog ever! mmuax!

sara ahmad said...

hehehe.. kalau ada anak pompuan, memang lagi lah parah bapak2 ni yerrr, en amri.. kekeke.. oh, a must to grab your COACH handbag beb.. i know u.. kikiki.. heels bukanlah aku tak pakai.. i was actually referring to the CL Love theme shoe, ada dua version.. yang tinggi melampau, ngan flat jer terus.. tinggi tuh tinggi sangat la beb.. jalan macam dok tonggek ja buat pa.. aku sedau diri.. hahaha.. haritu ingat nak turun penang, tapi last minit daddy aidan tukar plan nak pi mataking plak.. siap nak pegi dah, tapi ended up tak jadi sebab takder saper bley take care of aidan.. sumer bz ngan end year activity.. macam mana mummy nak scuba diving nan aidan tagged along kan?? memang lah tak jadi.. woits.. jan tak tau la daddy nak pi mana sebab nak celebrate our 1st anniversary.. :)) sekejap jer yerrr.. hmm.. bila nak mai kl?? jom plan bercuti sesama jom.. :)) kalau jadi pi penang, i'll let u know.. daaa.. :)

ZOORA said...

i love fashinable housewife.com .. siap ada review on new stuff jugakk .. suker

~ShaFeRLicioUS~ said...

Sara..
plis refer to ur blog comments..

Zoora..
dah tgok blog tuh..best jugak eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...