Saturday, January 23, 2010

BaCkPackinG aROunD AsiA





2008 - Hatyai, Thailand






2009 - Jakarta, Bandung - Indonesia





2010 - Beijing, China
InsyaAllah, kalau umo panjang..murah rezeki,
sihat, xde aral...in coming 12th March 2010..
If not dok umah diam2 yea..hahah

5 comments:

suret said...

wow!!! jeles2...hope bley bawa carliff this time...(owhhh..i wish i la carliff tu)

sara ahmad said...

great!! tapi kan yang, i dont know la about you, but hari tuh, aku nak pegi Mataking or Australia tau ngan Khairi.. dah nak book tickets pun, pastu aku rasa cam tak sedap hati.. kitorang masuk la PTPTN nyer website.. nama aku kena black list, tau tak?? hahaha.. tak pernah buat bayaran.. :P alamat dah alamat Kedah, mana la nak sampai surat ke sini..aku pun buat derk jer lah.. nasib baik, kalau tak, malu ja aku kena tahan kat gate.. kekeke.. asalkan bayar sket2, dah kira okay.. ni baru nak 'clear waterrr'.. kekeke..

~ShaFeRLicioUS~ said...

Sue : Hmm..InsyaAllah..but with due to cuaca yg sojuk..6 jam penerbangan, food n stuff..i dont think we gonna take him along. Again, its just the both of us..Kesian Carliff mommy kan..

~ShaFeRLicioUS~ said...

Sara..
nak tau apa hobi terbaru aku sejak dua menjak nih..? every 3 days masuk ptptn nyer web n chek n chek n chek (ssb diorg cargas update kan black list tu 3x a week!!)kot2 aku terrr-bunkface! hahaha..

To tell u the truth-im also using alamat umah mak di Kedah gak..tpi mak aku pn lebih kurang cargas cam ptptn gak dok remind soh pi bayar..hmmm..sib baik lah kalau tak..like i said dok umah diam2 yea..takpe babe kita tgok till march ni kantoi ke tak kat gate..ko pon standby la..kot2 ada panggilan hangit org menangis..
"Saraaaaaa...meh le kutip aku kat KLIA..dah terbunkface nihhh.."
wakakaka..ingat tau..standby..

sara ahmad said...

hahaha.. in that case, okay.. aku stand by.. kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...