Saturday, January 9, 2010

AppRoachinG 2 years younG..






My dear C's goin to celebrate his 2 YEARs Birthday
in March 6th. That's quite soon kan? Gosh..!!

Im quite emotional laa..to accept the fact that he's getting bigger (n im getting older!)
Ntahlah..sometime mommy even think..
Later, when u grow up, would u still hug me n said
"Tayangggg..(Sayang)" like u used to do it before?
If not Mommy taknak lah Carliff besar..n B my Baby forever!!
Waaa...Sedih sangat!!





5 comments:

Anonymous said...

seriusssnyer si carliff ni erk? berkerut dahi n mulut 'jentu'..mesti mimi dia garang..hehe. A'ah la aiza kalu bleh auni pn jgnlh cpt membesar n semua perkara dia nk buat sendiri..sadiss sungguh! fyi, kwn kita Oii dh selamat lahirkan bby gurl on 5th jan..neilly az-zahra.

Drama Mama said...

wahhh second pic tu nampak grown up sangat...so cute lah! carliff tua 9 hari ja dari irfan eh, kiranya kalau i awal sikit or u lambat sikit sure kita sama2 admit kat rozita eh. hiks

btw please visit my biz blog dear and spread the words to all ur friends ya

http://twinkywinkystars.blogspot.com

~ShaFeRLicioUS~ said...

Nieza..Ani..
hmm..dia mmg sgt serius..ramai ckap dia muka sombong-hmm mcm siapa lagi kan??
oh mimi sgt garang..penat weh..boy lah katakan..dah mcm mak nenek aku brckap tak bhenti dgn dia..
Hmm..stuju..cepat sgt depa besar..i still miss their baby time..and about Oi..i miss her la..
mana tau crita? kim salam dia eh..

~ShaFeRLicioUS~ said...

Bai..
March Baby mmg cute lah..March mommy pon cute jugak (guess who?)
hahah..tu la u..pegi class skali..brsalin xplak sama2..if not bleh sembang malam2..masa time i deliver tu..i sorang2 je kat bilik tau..scary mary..
oh i xsempat lagi nak visit ur bizz blog..nanti eh..but of course, wishing u all the best!
(waves)...

ZOORA said...

waah dah besar!!! and guess what!! mek tu .. tak samapi sebulan lagi 2 tahun tauuuuuu... huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...