Saturday, July 18, 2009

NtaH Apa-Apa?!!






Saya tahu..
Kalau dalam sebulan...
kepala stat nak pening..
tekak rasa mual/loya cam toya..
mulut nih rasa cam bersebur nak termuntah..
itu maknanya..
saya nak perabis duit p shopping lagi lah tuh..
Hah?!! Ko pahal??


Takk..
Sebab dari 2 bulan lepas..
Saya asyik terkenangkan..
GUESS GFmilia gold stilletos yang nak buat kasot raya tu..
dan ALDO brown gladiator yang 5 inchi gojes hebat tu..
yang penting
isok saya nak makan yogurt cheese cake tuh dulu..
Woih!! Meroyan ka apa??


Maaf-lah
saya nak cari gambar kawan lama..
tapi terjumpa plak gambar masa tolong kawan buat profiling
dan saya penah jadi model untuk dia..
masalahnya...
kenapa saya dah tak lawaaa macam gambar tuh??
Saya jadi sangat kecewa...
Bila saya kecewa saya kena pi shopping la...
ada orang kisah kaaa??
(Ok sekarang saya sangat emo gila!)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...