Saturday, May 23, 2009

TiLL we Meet AgaiN!!


Fuhh..finally i've come to an end! -> betol ke ayat nih Mr. EditoR? Huh?!
(Even there R still lots of pixar/story mory that ve not been publish,...it's just enuf i think)
So...NO more question bout Jakarta-Bandung after this ok?
Lagipun, dah ramai yang rindu Carliff..and i guess after this, it will be more bout him..
"Till we meet again, Goodbye Jakarta..MMMuahhhhh!!"

4 comments:

C!K N@N@ said...

Dear sis, maybe what will i write below is contradict to what i posted in my blog.. :( kenapa la ade org yang mcm tak sedar diri and keep proud of what is not theirs actually..?? kenapa org boleh buta dgn harta yang mmg takkan kekal?? kenapa org akan agungkan pangkat dan darjat yang takkan boleh dibawa masuk dlm kubur? dan kenapa aku akan diganggu walaupon tak mengganggu? kenapa susah sgt nak terima kebenaran? tapi susah nak congak permainan dunia xtually. maybe Allah anugerahkan keindahan + keseronokan dkt dia utk buat dia trus alpa dan seronok... and at the end, maybe tuhan akan zapp-tarik smua tue dan biar dia jatuh terduduk like what happened before??? mungkin waktu tue dia sedar sape sbenarnya yg akan menolong. sape kawan sape lawan.. jgn dilayan org gila takut kita akan gila mcm dia.. yeah, kcik luah kat k.za..? leh?? heheh

Anonymous said...

carliff is soooo cute.

~ShaFeRLicioUS~ said...

Cik Nana:
Hmm..watever it is, be strong,sabar and tawakal..anggap je lah suma nih dugaan..mana ada org bleh tgok kita lebih/senang skit..ni lah realiti hidup dik..
Ingat pesan mama ngan bapak..Be gOOd Ok..?? Senyum skit..wink!!

C!K N@N@ said...

(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...