Sunday, May 3, 2009

GooD MoRninG BAnDUnG


Saturday-25th April 2009-Early that morning, before going for breakfast, berdua-kami tour around the hotel taking pictures..i sangat jatuh hati & teruja (wat a word!) dengan dekorasi dan lanskap hijau di sekeliling-nya..that according to us, quite simple but very impressive and stunning.. Enjoy the pixs..





Hotel Sukajadi in day time




JOkes by Pak Ali;
Hotel ni dinamakan sempena nama Jalan Sukajadi..
Siapa2 yg menginap di hotel ini bersama pasangan nya-suka2 pasti jadi..ngak suka pon boleh jadi jugak..





Heritage-Bungalow architecture design





Hotel entrance





At the front desk



Up above the wonder lamps..




Now, when i saw this small cute lil' teak chair..wat came to mind is that..how i wish Carliff was hereeee..Waaaaa... ;(





Cantik deko kat pintu lif ni kan??




Way upstairs..cant get my eyes of the frame

that have a shadows of Wayang Kulit items in it

(ni pon kalu bleh nak culik bawak balik..heheh)



At the pool side



The Gazebo's-which i always berangan kalo ada rezeki beli landed haus, teringin nak letak Gazebo di sudut laman..(lebih best kalo umah tu bercirikan kampong...tak penah lupa diri yg i nih budak kampong ok??)


Below pictures are taken from the balcony in front of our room..
Pretty amazing huh..?












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...