Tuesday, September 23, 2008

Satu HaRi di Hari Raya-2006



Dekat2 raya nih terkenang lah pulak jamuan raya yg every year wajib our division buat..Tengah2 cari file kat dalam pen drive yg lama tuh..terjumpa dis few pixxies..Taken during our division jamuan raya year 2006..hmm dats 2 years ago..(terasa cam baru jer..dats before my fren Endang move to Tourism Division downstairs, after Ozir flew to PWTC and became Tourism OfFicer (miss u lar Ozir) and even before Aimi's and frens was here...)


Actually we have 40++ packs in our division (the biggest division in PDc) tapi dapat captured a few ja dalam pic nih..
Stand frm left : Hj. Khair, En. Jeffry,En. Fauzi,En. Nusi, En. Aziz,Boss, Mr Paul,En. Dahlan, En. Mat Noor & Mr Nada.
Middle Line : Kak Imah, Endang, Me, Kak Faizah, Kak Haniah & Lok .
Sitting Down : Kak Ayu, Kak Ain & Kak Azmah

Wif Pengurus Kanan Bahagian Hartanah En. Mohd Bazid Hj Abdul Kahar (my big boss)

En. Aziz Bakar..Pengurus Unit Batu Kawan (ouR 2nd Boss)

This year Endang tak raya lar..heheh. She in maternity leaves (teringat time puasa dat year (2006), Endang naik jerawat besar kat dua2 belah muka..she's sooooo worried sbb raya dah dekat..luckily dekat2 nak raya jerawat tuh hilang..fuhh..i pon risau tgok dia.i miss u fren..) InsyaAllah dis saturday i'll go and bring Carliff to visits Ryan.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...